Nieuws 2013

Roep om stille Windmolen afgewezen.

Motie M 2013 10 PvdA Geluidsoverlast windmolens

Duurzame energie blijkt niet vanzelf samen te gaan met een duurzame, prettige leefomgeving. Windturbines veranderen het landschap en klinken niet als het ruisende beekje waarmee voorstanders het graag vergelijken. Dat het geluid meer effect heeft op de gezondheid dan het geluid van andere veel voorkomende bronnen, kan zowel aan het geluid zelf, als aan de visie op windenergie, als aan de bejegening door overheid en de bedrijfssector liggen.  Lees HIER het hele artikel van Frits van den Berg

 

Overstap actie: 100% waterkracht energie – 100% duurzaam

Gigawiek heeft een nieuwe overstapactie. Duurzaam voor het milieu gecombineerd met scherpe tarieven – precies waar wij van houden.

Iedereen die voor duurzame energie is, kan gebruik maken van 100% energie opgewekt door waterkracht. Lees verder in de nieuwsbrief of schrijf je direct in via de speciale website. De actie is geldig tot en met 28 februari 2013.

Deze aanbieding is niet alleen voor de achterban, maar voor heel Nederland. Gigawiek heeft besloten voortaan landelijk te gaan opereren, om andere burgers bij te staan in hun pad naar een acceptabele energietransitie.

In dat plaatje past waterkracht. 100%.

Voor de zakelijke markt kunt u mailen naar info@gigawiek.nl, in maart 2013 komen wij met speciale overstapacties voor zakelijke klanten.